Köksdesignsidéer för Po & # 39; Folks

Tyvärr ser mitt kök ut som det gjorde för tio år sedan när min man och jag köpte det här huset. Allt är föråldrat, inklusive färg på väggarna. Jag skulle verkligen älska att kunna renovera mitt kök, men eftersom mitt heltidsjobb har blivit ett deltidsjobb är pengar ett problem för mig. Vad jag verkligen behöver är några bra billiga idéer för köksdesign. Efter att ha läst några tidningar och tagit turer i några modellerhem har jag nu några idéer för köksdesign som inte kommer att göra min checkbook gråta.

Det första du behöver gå är att städa upp ditt kök. Detta är ett av de enklaste köksdesignsidéerna, och det är i princip gratis. Kasta ut allt du inte använder och allt du inte vill ha. När du slänger ut alla värdelösa saker måste du börja ditt renoveringsprojekt.

Du kan vara Martha Stewart och uttrycka dig själv artistiskt och billigt. Måla väggarna i en av dina favoritfärger och sätt nya handtag på dina skåpdörrar. Köp din färg från en rabattbutik och spara massor av pengar. Ingenting gör ett rum känner helt nytt än ett nytt färgjobb.

Slutligen – accessorize, accessorize, accessorize. Jag kan inte säga det tillräckligt – accessorize! Du måste accessorize ditt kök och du måste få tillgång till billigt. Du har inte råd att köpa en massa fina armaturer och toppen av linjen apparater att makeover ditt kök. När allt kommer omkring är vi pojkar, och vi pratar om billiga idéer för köksdesign. Med det i åtanke måste du lära dig dessa två mycket viktiga ord, "Garage" och "Sale". Pier 1 är så överskattat och dyrt. Garage Sales är som stora äppelträd som bara väntar på att bli plockade. Visst försöker människor bli av med sina oönskade saker, men en kvinnas papperskorgen kan vara en annan kvinnas favoritköktillbehör. Ofta hittar du bra ställeinställningar, gardiner, bokhyllor, kryddstativ och bilder i garageförsäljning. De kommer att lägga lite pizzazz i ditt kök och göra ditt kök se ut som ett kök i mittenklass i en gourmetmagasin.